Minister Spies opent Energie 2012 Vakbeurs in Den Bosch

Vandaag tot en met 11 oktober is de Energie Vakbeurs in de Brabanthallen van Den Bosch. De opening rond 10:30 urr, wordt verzorgd door demissionair Minister Spies van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met een toespraak. Vervolgens neemt ze het eerste exemplaar van het Ensoc Magazine in ontvangst met thema ‘Het energielabel’. Hierna zal zij aanwezig zijn bij het openingsdebat van de beurs.

Openingsdebat

Colette Alma, algemeen directeur van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), Sytse van Heijst, directeur Gazprom Benelux, Alfons Wispel, eigenaar van Raedthuysgroep, en Bas Ambachtsheer, directeur COFELY Energy Solutions GDF SUEZ, zijn de sprekers die tijdens het openingsdebat samen de discussie aangaan over energiebesparing in de gebouwde omgeving en industrie.

 Awards

Tijdens de eerste dag, rond 12:00 uur  zullen er twee awarts uitgereikt worden: de “Spirit of Innovation Award”, voor exposanten van vakbeurs Energie 2012 met een innovatie en de “Young Energie Award 2012” voor  producten. De inzendingen zij beoordeeld door de jury die bestaat uit ing. Jos Bijman, opleidingscoördinator bij TVVL, Robin Koek, eigenaar van One2Green en drs. Agnes Agterberg, sr consultant bij AgentschapNL.

Vakbeurs

Elke dag vind er een “PassiefBouwen Event” plaats waar sprekers verder ingaan op de detail, steeds vanuit een ander perspectief of vanuit een bepaalde techniek. Zo worden thema’s behandeld als de invloed op het daglicht, bouwen met een staalframe etc. De diverse sprekers komen gemiddeld 4 maal lang tijdens deze beurs die 3 dagen duurt. Waarbij beurs woensdag 10 oktober tot 21:00 uur duurt.

Op de beurs zijn ruim 340 standhouders aanwezig die samen het hele gebied van vernieuwbare energie. Indien u de link uit het logo bovenaan dit artikel volgt dan kun u gratis toegang verkrijgen na het beantwoorden van een aantal vragen.

Geef een reactie