Zakelijke gebruiker krijgt nu ook energie vergelijkingssite

Logo van Minder.nlDe zakelijk markt heeft eindelijk een energie vergelijker waar de leveranciers van gas en electriciteit in een uniform format hun aanbod tonen. De Minder.nl kijkt niet alleen naar prijs, maar ook naar het best passende aanbod op basis van contractvoorkeuren. Dit energieplatform biedt de zakelijke gebruiker een totaaloverzicht met alle energiekosten en de daarbij behorende contractvoorwaarden.

‘Veel ondernemers laten het vergelijken achterwege, schakelen een adviseur in of sluiten zich aan bij een energiecollectief. Het nieuwe online platform Minder.nl komt met de oplossing: ondernemers kunnen nu zelf in een paar minuten alle energieleveranciers real time met elkaar vergelijken en direct het contract afsluiten. Ondernemers willen steeds meer grip hebben op hun energiekosten en niet meer afhankelijk zijn van een tussenpersoon,’ aldus initiatiefnemer Rob Leek.

Dia1

Onafhankelijk en transparant

Volgens Leek zijn de informatie en adviezen de de ondernemers krijgen niet alleen volledig, ze zijn bovendien 100% onafhankelijk: ‘Doordat we onze software continu ontwikkelen en verbeteren, zijn wij in staat specifiek de zakelijke markt op een volledig onafhankelijke en transparante wijze, op basis van contractvoorkeuren en bedrijfsprofiel, het beste energiecontract aan te bieden. Wie wil, kan bovendien direct online het contract afsluiten. Dit alles in slechts enkele minuten. Opvragen van offertes en onderhandelingen zijn niet meer nodig.’

Kostbare stilzwijgende verlengingen zijn verleden tijd

Wanneer een bezoeker van deze vergelijker zijn gegevens en contractvoorkeuren invult, genereert de site een overzicht met energiecontracten op die het best passen. De gebruiker kan spelen met de contractvoorkeuren waarna de energievergelijker “real time” nieuwe resultaten zal weergeven. Leek: ‘Hierdoor kan de ondernemer opnieuw de beste keuze maken. Stilzwijgende verlengingen die ondernemers onnodig geld kosten, zijn bovendien verleden tijd. Automatische verlengingen zijn niet meer van deze tijd, zo vinden wij. Wij informeren onze klanten ruimschoots voordat het contract afloopt zodat ze opnieuw kunnen profiteren van het beste en meest actuele aanbod van de energiemarkt.’

Vergelijk op contract voorkeuren - minder.nl

Kosten besparing

Wie wil dat niet? De zakelijke energieverbruikers kan het aanbod van diverse energieleveranciers vergelijken om vervolgens het voordeligste contract af te sluiten. Het aanbod wordt extra complex gemaakt door de energie leverancier. In Nederland zijn een aantal zakelijke energieaanbieders actief die allemaal verschillende termen en contractvoorwaarden hanteren. Dit maakt een goede vergelijking tussen de aanbieders vaak lastig.

Over Minder.nl

Minder.nl is een initiatief van Rob Leek, Arno Feenstra en software ontwikkelaar
Isatis Energy Comparison (energieleveranciers.nl) met als doel ondernemers op transparante en simpele wijze het beste energiecontract uit de markt te laten halen. Dagelijks wordt met een team van energie-experts, software developers, online marketingspecialisten en medewerkers van klantenservice gewerkt aan de beste en meest actuele contractaanbiedingen.

Geef een reactie