26 en 27 November is de B4E Climate Summit 2012 in London

De urgentie van de mondiale klimaatprobleem vraagt om ambitieuze doelen en een stevige, gecoördineerde actie. De Business for the Environmen (B4E) Climate Summit 2012, met als thema “Net Zero, Climate positive”, zal groeistrategieën van toonaangevende internationale bedrijven presenteren die waarde hechten aan het net zero kooldioxide-uitstoot naast de meest geavanceerde innovaties die een positief effect op het klimaat.

Dit congres werd voor het eerst georganiseerd in 2007. Volgens de conferentie website, “is dit een internationaal toonaangevend milieu platform voor dialoog en partnerschap oplossingen. De B4E topconferentie brengen wereldleiders, CEO’s, senior executives en experts uit de industrie samen om ideeën te delen en om tot oplossingen te komen die de meest dringende milieu-uitdagingen aanpakken waarmee de wereld vandaag te maken heeft.”

Zakelijke leiders zullen ondermeer hun plannen delen om meer koolstof op te slaan dan ze uitstoten, het opwekking van meer hernieuwbare energie dan die energie ze verbruiken en vertellen over nieuwe business-modellen en diensten die een koolstof besparingen gaat opleveren voor gebruikers.

Het congres zal werkgroepen samenbrengen met leiders uit het bedrijfsleven, de overheid en NGO’s die zich committeren aan een collectieve actie binnen de sectoren met als doel een veranderingen en herdefinitie in het beleid. Deze is nodig om een gehele industriële transformatie mogelijk te maken.

Resultaten van dit congres zullen gepresenteerd worden aan de klimaat onderhandelaars tijdens Het 18e UNFCCC Climate Change Conference “UNFCCC COP18”  in Doha, Qatar.

Geef een reactie