Smart City Expo World Congres 2015 Barcelona

Smart City Expo World CongressHet Smart City Expo World Congress (SCEWC) is hét jaarlijkse toonaangevende smart city event wereldwijd. Dit jaar wordt het gehouden van 17 tot 19 november en zoals elk jaar in de Fira te Barcelona. Hier worden ruim 11.000 mondiale, nationale en regionale stedelijke vertegenwoordigers samen gebracht die kennis en informatie delen over de de eigen voortgang en ontwikkelingen op het gebied van stedelijke vernieuwing, energie besparing en innovatie in Renewables, transport, industrie, voedsel (-productie) en milieu (2 graden problematiek).

SCEWC Key figures 2014De Fira organiseerde de eerste Smart City Expo World Congress in 2011. Het evenement is in vier edities uitgegroeid tot dé grootste internationale top over slimme steden.
Hier komen vertegenwoordigers uit de politiek, academische instellingen, onderzoekscentra, incubators, investeerders en top bedrijven samen om de slimme steden vorm te geven en de voortgang en ontwikkeling te stimuleren en versnellen terwijl daarnaast de positie van de burgers minimaal gelijk blijft.  Zij denken en ontwikkelen nieuwe oplossingen uit die de key vormen om de huidige stedelijke uitdagingen aan te pakken om de steden te transformeren naar meer intelligente, duurzame en leefbare plaatsen.

SCEWC cijfers 2014

Meer Informatie volgt nog